huolehdimme metsästäsi

Täyden palvelun metsä­organisaatio

Metsä on moni­puolinen kokonaisuus virkistys- ja taloudellisia arvoja. Metsään mennään hakemaan rakennus­tavaraa, marjoja, riistaa tai muuta, mitä luonto tarjoaa. Luottopuu Oy suunnittelee ja toteuttaa kattavan valikoiman palveluja, joita metsän­omistaja sidos­ryhmineen tarvitsee metsä­omaisuuden hoidossa. Luottopuun asiakkaita ovat ensisijaisesti yksityiset metsän­omistajat, mutta palvelemme samalla sitä metsän­omistajan laajaa kumppani­verkostoa, joka metsä­omaisuuden hoitamiseen liittyy.

Puukauppa

Luottopuu ostaa puuta pysty­kaupoilla pääsääntöisesti yksityisiltä metsän­omistajilta. Puukauppa Luottopuun kanssa tarkoittaa metsän­omistajalle mahdollisuutta valita hänen tarpeisiinsa paras mahdollinen hakkuutapa.

Metsän­hoito

Luottopuu on metsän­omistajan kumppani, jonka kanssa metsän­omistaja voi toteuttaa kaikki metsään liittyvät toimen­piteet pitkä­jänteisesti suunniteltuna ja johdon­mukaisesti toteutettuna.

Tiepalvelut

Luottopuu suunnittelee ja toteuttaa yksityis- ja metsä­teiden perus­korjaus­hankkeita kokonais­palveluna kemera-rahoituksella tai ELY-keskuksen tuella. Luottopuu vie hankkeet läpi asian­tuntemuksella alusta loppuun saakka.

Suometsän­hoito

Suometsien hoitamisen tavoitteena on vaikuttaa olo­suhteisiin, jotka ilman puuttumista rajoittavat puun kasvua ja metsän parasta mahdollista kehittymistä. Luottopuu suunnittelee ja toteuttaa ojitus­hankkeita sekä metsän terveys­lannoitus­hankkeita.

Tuhka­lannoitus

Tuhka­lannoitus on harvennetuille metsille tarkoitettu ja metsän­kasvua edistävä metsän­parannus­keino. Saat Luotto­puulta tuhka­lannoituksen kokonais­palveluna sisältäen myös metsän terveys­lannoituksen kemera-tuen hakemisen.

Haluatko lisää tietoa Luottopuun metsäalan palveluista?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella.