Ajaton hirsi­rakennus on tulevai­suuden koti

Järeää osaamista ja raaka-ainetta puuraken­tamiseen

Puurakentaminen eri muodoissaan on perinteisin rakentamisen tapa Suomessa. Puusta rakennetaan valtaosa asuin­rakennuksista, käytännössä kaikki vapaa-ajan rakennukset ja talous­rakennukset. Perinne­rakentaminen käsittää erilaiset hirsi­rakentamisen tekniikat, kun taas pääosa nykyisistä puurunkoisista rakennuksista on tehty saha­tavarasta.
Luottopuu Oy on hirsi­rakentamisen osaajana ainoa laatuaan: Tuotamme hirsi­rakennusten raaka-aineen 100 % oman korjuu­palvelun kautta, joten tunnemme rakennustemme historian ja prosessin kannolta kehikoksi saakka. Tämä tarkoittaa asiakkaillemme etuja: tiedämme leimikon tarkkuudella, mistä tulevan huvilasi puutavara on hakattu, ja voit halutessasi teettää kehikon omista, vielä pystyssä olevista rungoista. Myös hirsi­tuotteiden valikoimamme on ainut­laatuinen: omaa tuotantoamme ovat jätti- ja pyöröhirsi­rakennukset, joiden lisäksi välitämme Timber Frame Oy:n höylä-, lamelli- ja CLT-hirsi­rakennukset.

Pyöröhirsi

Luottopuu jalostaa omasta korjuusta saatavat järeät mäntytukit pyöröhirsi­kehikoiksi. Jokainen kehikko on yksilöllinen, mutta piirtäminen voidaan aloittaa toteutettujen piirustusten pohjalta.

CLT-, lamelli- ja höylähirsi

Luottopuun kautta on saatavissa myös Timber Frame Oy:n höylähirsi­rakennukset. Hirsi­valikoimaan kuuluvat perinteiset höylä­hirret sekä uudemmat lamelli- ja CLT-hirret.

Jättihirsi

Sahaamme ylisuurista mänty- ja kuusi­rungoista 300-millistä jätti­pelkka­hirttä. Hirsiä jalostetaan omana työnä vapaa-ajan asuntojen kehikoiksi sekä myydään hirsi­rakentajille tai –saneeraajille. Hirsien mitat vaihtelevat 3-12 metrin välillä.

Entisöinti

Kauttamme on saatavissa vanhojen rakennusten entisöinti­työtä avaimet käteen -palveluna tai puutavara­toimituksia entisöinti­kohteisiin. Meiltä saat esimerkiksi päre­katon kunnostuksen kokonais­palveluna!

Huone­kalut

Jättiläis­runkoista erikois­puusepän­työnä valmistettavat massiiviset huone­kalut ovat kotimaisia ja taatusti yksilöllisiä. Kauttamme saat valmiita huone­kaluja tai rakennus­materiaalia pieniin sekä suuriin kokonaisuuksiin.

Haluatko lisää tietoa Luottopuun puurakentamisen palveluista?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella.